امروزه در سراسر جهان دوستداران و علاقهمندان به شیوههای درمانی طبیعی یک داروخانه کوچک گیاهی در آشپزخانه خود تدارک دیدهاند و بسیاری از گیاهان دارویی شفابخش را به جای انواع مسکنها و داروهای شیمیایی در این داروخانه کوچک نگهداری میکنند. این داروخانه میتواند انواع گیاهان دارویی چون هل، نعناع، سنبلالطیب، گل گاوزبان، بابونه، زنجبیل، هل، انواع چایهای گیاهی، اسانس نعناع یا پونه را در خود جای دهد، گیاهان دارویی که میتوانند بهترین جایگزین برای انواع مسکنها و قرصهای شیمیایی باشند.
اگر میخواهید شما هم به جمع افرادی که در آشپزخانهشان جعبه گیاهان دارویی دارند بپیوندید تنها کافی است 50 تا 100 گرم از هر یک از گیاهانی که به شما معرفی میکنیم، برای جعبه گیاهان دارویی خود تهیه کنید. دکتر سعید صانعی، درمانگر و مشاور گیاهدرمانی برخی از سادهترین و کاربردیترین نسخههای گیاهی و خانگی را به شما معرفی میکند.
روزی یک بار این دمنوش را بنوشید
افرادی که در اصطلاح سرد مزاج هستند به این معنا که بدنشان معمولا سرد است و گهگاه دچار افت فشار خون میشوند بهتر است از نسخه دمکرده نعناع و عسل استفاده کنند. برای تهیه این دمکرده کافی است یک قاشق غذاخوری نعناع را به مدت 10 دقیقه در آب جوش بریزند و پس از این مدت آن را صاف کرده و با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کرده و میل کنند. این نسخه را میتوانید هنگامی که این افراد دچار ضعف و افت فشار میشوند به آنها بدهید.
برچسبها:
سرخارگل یا گیاه اکیناسه
این گیاه حاوی خواص متعددی است. ریشه آن همانند گلها و ساقهاش در طب سنتی استفادهی زیادی دارد. سرخارگل سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را در برابر عفونتهای باکتریایی و ویروسها مقاوم میکند.
به عقیدهی متخصصان این گیاه ضدالتهاب، ضدعفونیکننده، ضد باکتری، آنتیبیوتیک، ضدویروس و حتی تسکیندهندهی زخمهاست.
خلاصه اینکه سرخارگل یکی از آن گیاهان ناب زمستانی است. سری به عطاری بزنید و خودتان را یک فنجان دمنوش سرخارگل مهمان کنید.
آویشن
آویشن شهرت فراوانی در تقویت و ضدعفونی کردن بدن دارد. این گیاه سرشار از روغنهای ضروری است که عطر و طعم بینظیری به غذاها میدهد. دمنوش آویشن برای باز شدن بینی بسیار مناسب است.
این گیاه بخشها و اعضای درونی بدن را تمیز و ضدعفونی میکند. اگر به شدت سرماخوردهاید و سرفه امانتان را بریده است هر روز سه تا پنج فنجان دمنوش آویشن میل کنید. کافی است آویشن تازه تهیه کنید و در آب جوش انداخته و به مدت چند دقیقه دم کنید.
برچسبها: